Skip to main content

Om mig, Niclas Jacobsson

Det finns många saker att ta hänsyn till när du bokar en magiker och underhållare till ditt event och det är viktigt att hitta någon som passar det arrangemang du har tänkt att skapa. Niclas Jacobsson har under sina 20 års tid som yrkesverksam i underhållningsbranschen byggt upp ett varumärke som en av de mest underhållande magikerna i Sverige.

Han erbjuder helhetslösningar för alla typer av event och skapar unika och skräddarsydda upplevelser som konferencier, magiker och underhållare för att matcha sina kunders önskemål.

Niclas har en bred erfarenhet av att underhålla både på stora företagsevent och arenor likväl som på mindre mer intima fester och bröllop och han har under sina år i branschen trollat och underhållit på allt ifrån slott och herrgårdar till innanför murarna på Sveriges största fängelse.

Med sin unika stil där Niclas skickligt blandar magiska upplevelser med humor, standup och personliga inslag anpassade till kundens önskemål gör ni ert event, bröllop eller fest till en dag som stannar kvar i minnet under en lång tid framöver.

Varmt välkommen att kontakta mig